آموزش کاربردی طراحی دال های مجوف کوبیاکس و یوبوت
فیلم آموزش کاربردی طراحی دال های مجوف کوبیاکس و یوبوت در نرم افزار سیف 2016 به زبان ساده :
همکاران عزیز، همانطور که وعده داده بودیم، فیلم آموزش طراحی سقف های نوین ، دال های مجوف ( معروف به نام های تجاری کوبیاکس و یوبوت ) به کمک نرم افزار SAFE 2016 را تولید نموده و از طریق همین سایت ( لرن سیویل ) در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. در ادامه توضیحات مفصلی از ویژگی ها، سرفصل ها، محتوا و کیفیت آموزشی این محصول را جهت معرفی کامل تر آن و شناخت بیشتر کاربران عزیز ارائه می کنیم.
بیش از دوازده ساعت “فیلم آموزش کاربردی موثر و بی نظیر” در رابطه با طراحی سقف های نوین کوبیاکس و یوبوت!
کامل ترین منبع آموزشی برای یادگیری تمام ابعاد مدلسازی، تحلیل، طراحی و کنترل های آیین نامه ایی سقف های مجوف، طبق چک لیست های بروز نظام مهندسی و با هدف یادگیری تضمینی و قطعی شما همکار گرامی برای ورود حرفه ایی به بازارکار مهندسی هم اکنون در سایت لرن سیویل (بالای سایت، منوی فروشگاه ) در اختیار شما قرار گرفته است. (مشاهده و دانلود این فیلم آموزشی )
از سیر تا پیاز نکات اجرایی، مباحث تئوری و فنی دال های مجوف، بررسی و تشریح سیستم های یوبوت و کوبیاکس، انجام صفر تا صد پروژه واقعی و اجرایی از لحظه دریافت نقشه های معماری تا لحظه تحویل پروژه به کارفرما و نظام مهندسی به زبان ساده و بسیار جامع، آموزش بروز و طبق آخرین تغییرات مباحث مقررات ملی و آیین نامه ها، شناخت رفتار سازه و مقایسه انواع سیستم ها و بسیاری نکات آموزشی ویژه، در این فیلم آموزشی بی نظیر تقدیم شما عزیزان می گردد.
- بیش از 12 ساعت آموزش کاربردی و موثر
- گام به گام، پروژه محور و به زبان ساده
- آموزش از سطح مبتدی تا پیشرفته
- آموزش بروز، طبق آخرین تغییرات مباحث مقررات ملی ساختمان
- طبق نیازها و چک لیست های کنترلی نظام مهندسی
- یادگیری قطعی با هدف ورود حرفه ایی به بازارکار مهندسی
- یادگیری نکات و مسائل اجرایی سقف های نوین کوبیاکس و یوبوت
- شناخت مزیت ها و محدودیت ها
- توان مقایسه و ارزیابی کامل سیستم با سایر سیستم ها از نظر محاسباتی و اقتصادی
- توان بررسی سازه ها از نظر کاندید بودن برای اجرای این نوع سقف ها
- یادگیری تاریخچه، فلسفه این سیستم، رفتار سازه و تئوری های محاسباتی لازم
- یادگیری صفر تا صد روند نرم افزاری
- توان انجام تمام کنترل های آیین نامه ایی اعم از کنترل های برش، تغییر شکل، دیافراگم و …
- درک کامل تمام جنبه های محاسباتی، اجرایی و فنی سقف های کوبیاکس و یوبوت
- افزایش مهارت های کارگاهی و اجرایی برای مهندسین ناظر و مجریان
- و هر آنچه شما باید در رابطه با دال های مجوف بدانید… همگی در این پکیج قرار داده شده است.
سرفصل های فیلم آموزش طراحی دال های مجوف کوبیاکس و یوبوت :
- مقدمه مدرس، و بررسی اجمالی روند آموزش
- تعریف و تشریح سقف های نوین و بررسی دال های مجوف ( شامل تاریخچه، کاربرد و … )
- دلیل استفاده از دال های مجوف و مقایسه با سایر سیستم های باربر مشابه
- بررسی انواع دال های تخت مجوف ( کوبیاکس و یوبوت )
- بررسی کامل مزایا و معایب سیستم دال های مجوف از نظر مسائل اجرایی و محاسباتی
- مقایسه هزینه های ساخت و مصرف مصالح در سقف های مجوف و سایر سیستم ها
- بررسی سازه هایی که کاندید مناسبی برای استفاده از دال مجوف هستند.
- تشریح و آموزش کامل ( صفر تا صد ) اجرای سقف های مجوف به صورت تصویری + دتایل های کارگاهی اجرایی
- آموزش نکات مهم اجرایی شامل قالب بندی، مهار و شمع گذاری، جانمایی قالب ها و گوی ها، آرماتورگذاری مش پایین و بالا، بتن ریزی، ابعاد کاور، اسپیسرگذاری، کیفیت بتن و سنگدانه، نحوه بتن ریزی و هر آنچه به اجرای دال های مجوف مربوط می شود.
- بررسی نکات محاسباتی شامل : دهانه های موثر در دال تخت، نحوه انتقال بار، رفتار دال، ضوابط آیین نامه ایی، سیستم های باربر جانبی مجاز طبق 2800، ضریب رفتار، پیش بینی ضخامت اولیه ، بررسی مختصات و مشخصات ابعاد قالب های ماندگار، محاسبات بارگذاری دتایل های کوبیاکس و یوبوت، ضرائب ترک خوردگی ، نظم کالبدی، ضریب نامعینی، جانمایی ستون ها و دیوارهای برشی و ….
- بررسی کامل نکات نرم افزاری که می بایست در فایل ایتبس و در حین محاسبات سازه در نظر گرفته باشید. شامل وضعیت دیافراگم، شل یا ممبرین بودن، هندسه مدل و دال مجوف، مش بندی، بارگذاری، ترکیبات بار و …
- تشریح تئوری دیافراگم ها ( کنترل لبه ها ، کوردها chord، توضیح کلکتورها، نیروهای وارده، عملکرد، نواحی بحرانی، اهمیت محل بازشوها، نواحی محتمل در شکست برشی و …)
- نحوه برداشت اطلاعات مورد نیاز از ایتبس برای انجام کنترل های آتی در نرم افزار سیف
- نحوه انتقال اطلاعات مدل از ایتبس به سیف + نکات مربوطه
- کنترل اولیه مدل سقف مجوف در نرم افزار سیف
- تعریف مشخصات و مختصات مصالح مصرفی فولادی و بتنی
- اصلاح مشخصات مقاطع ستون ها، تیرها، دیوارهای برشی و دال ها
- محاسبات نیروی جانبی وارد بر دیافراگم طبق آیین نامه و اعمال ضرائب محاسبه شده در سیف 2016.
- نحوه معادلسازی صحیح دال های مجوف کوبیاکس و یوبوت با دال مشابه توپر بتنی، جهت معرفی به نرم افزار سیف 2016( هر کدام به تفکیک و تفصیل )
- تعریف کیس های بارگذاری و ترکیبات بار
- تکمیل و اصلاح مدل هندسی سقف
- محاسبه ضرایب اصلاحی دال مجوف برای ترک خوردگی، سختی، وزن و … + ضرائب اصلاحی سایر المان ها.
- مشخص نمودن نواحی مجوف و کتیبه (توپر در مدل ) طبق محاسبات انجام شده قبلی و معرفی به نرم افزار.
- بارگذاری دال مجوف طبق دتایل های اجرایی
- تعریف و ترسیم نوارهای طراحی
- انجام کلیه تنظیمات قبل از تحلیل مدل در سیف
- آنالیز سازه و کنترل برش یکطرفه + کنترل کفایت بتن برای مقاومت برشی در نواحی مختلف پلان سقف.
- کنترل برش پانچ + دتایل حداقل میلگردبرشی پانچ + تشخیص نواحی بحرانی و …
- کنترل تغییرشکل های آنی و دراز مدت به صورت کامل و دقیق.
- طراحی دال مجوف برای میلگردهای مورد نیاز ( طراحی خمشی )
- کنترل دیافراگم + لبه بازشوها + نواحی بحرانی مانند اتصال دال به دیوارهای برشی ( + میلگردهای موردنیاز )
- برداشت پلن میلگردگذاری در مش های بالا و پایین + آرماتورهای تقویتی
- نکات و ضوابط آیین امه ایی در طراحی میلگردهای خمشی و آرماتورگذاری
- نکات ترسیمی برای تهیه نقشه های اجرایی دال های مجوف
- طراحی دال مجوف و ترسیم نقشه های اجرایی هم بر اساس کوبیاکس و هم بر اساس یوبوت
- بازبینی و توضیح مجدد نکات مهم اجرایی، محاسباتی و نرم افزاری
شما می توانید توضیحات مدرس این فیلم آموزشی ( آقای مهندس چمن آرا ) را راجع به محصول آموزش طراحی دال های مجوف کوبیاکس و یوبوت در ویدئوی زیر مشاهده فرمایید :
برای دانلود ویدئوی بالا ( توضیحات مدرس در مقدمه محصول ) میتوانید اینجا کلیک کنیدنمونه دوم :
نمونه سوم :
چرا فیلم آموزش طراحی دال های مجوف را تهیه کردیم؟
امروزه با توجه به مرسوم شدن سقف های مجوف و استفاده روزافزون کارفرمایان از این نوع سیستم ها، تسلط مهندسین سازه بر نحوه مدلسازی، تحلیل و طراحی دال های کوبیاکس و یوبوت، به علاوه توان انجام کنترل های دقیق آیین نامه ایی امری بسیار ضروری بوده که برای همه شما عزیزان روشن و واضح می باشد.
از طرفی، منابع آموزشی در این باره بسیار محدود بوده و در اختیار همه هم وطنان عزیز قرار نخواهند داشت، ضمن آنکه نیاز مند صرف هزینه زیاد، وقت و احتمالا مسافرت به سایر شهرستان ها برای شرکت در دوره ها و کلاس های آموزشی خواهید بود. مضافا آنکه احتمال می رود سبک آموزشی و سرفصل های این منابع به نحوی باشند که تمام سوالات و ابهامات شما را پاسخ نداده و پس از اتمام نیز اعتماد به نفس کافی برای طراحی این سقف ها را نداشته و یا دست کم سوالات فراوان بی پاسخ را در ذهن خود داشته باشید! ما به همه ابهامات و دغدغه های احتمالی شما برای طراحی این سیستم ها فکر کرده و چاره اندیشی کرده ایم.
(مشاهده و دانلود این فیلم آموزشی )
دانشجویان و همکاران عزیز ما از نقاط مختلف کشور، ممکن است برای یادگیری طراحی این سیستم، پس از صرف وقت و هزینه فراوان به نتیجه نرسیده و نیازمند منبع آموزشی باشند که در روندی عملی و پروژه محور، آمادگی حضور در بازارکار و انجام پروژه های اجرایی را برای آنان به طور قطعی و تضمینی فراهم آورده و از همه نظر، آموزشی جامع و موثر باشد. در این رابطه، تیم آموزشی لرن سیویل، با تلاش شبانه روزی، فیلم آموزش طراحی دال های مجوف را به نحوی آماده نموده است که از همه نظر رضایت مندی شما عزیزان را تامین نماید.
در رابطه با سطح فیلم آموزش کوبیاکس و یوبوت :
ممکن است اطلاعات فنی شما از نرم افزار سیف کافی نبوده و نیازمند یک آموزش پایه ایی باشید. ما از نحوه باز کردن نرم افزار شروع کرده و تا اتمام طراحی و خروجی های نهایی، انجام کنترل هایی آیین نامه ایی و ترسیم نقشه های اجرایی در روندی کاملا عملی و پروژه محور همراه شما خواهیم بود.
این فیلم آموزشی، از سطح مبتدی تا پیشرفته را پوشش خواهد داد. تفاوتی ندارد که شما اکنون در چه سطحی ( فنی و نرم افزاری ) هستید! زیرا در پایان آموزش، در سطح پیشرفته و قابل قبولی خواهید بود انشاله. ما به این موضوع ایمان داریم.
آیا نکاتی که به مدلسازی یا تحلیل سازه در ایتبس مربوط می شود خواهید پرداخت یا فقط در سیف مطالب را تدریس می کنید؟
با آنکه عنوان این فیلم آموزشی برای کار در نرم افزار سیف 2016 می باشد اما اینجا لازم است که برخی موارد را عنوان کنیم.
(مشاهده و دانلود این فیلم آموزشی )
تمام اطلاعاتی که از قبل باید در نرم افزار ایتبس روی سازه خود اعمال می کرده اید را تشریح نموده و نکات بسیار مهم و کاربردی را در این زمینه آموزش خواهیم داد. این موضوع، که سیستم سقف شما از نوع دال های مجوف باشد، فقط به نرم افزار سیف مربوط نمی شود! بسیاری از الزامات آیین نامه ایی، طراحی و نرم افزاری و بسیاری ترفندها، باید قبلا در نرم افزار ایتبس صورت گرفته باشند که در این فیلم، آنها را یاد خواهید گرفت. بسیاری از نتایج تحلیل سازه در ایتبس، برای کنترل های دیافراگم و … در سیف کاربرد خواهند داشت .
قبل از آنکه وارد آموزش های نرم افزاری شویم، سیستم های مجوف را به طور کامل بررسی و تشریح خواهیم نمود تا با مشخصات و مختصات این سیستم ها به طور کامل آشنا شوید. مزایا و منافع آنها را شناخته و درک کنید. در حدود سه ساعت از فیلم آموزشی را به شناخت این سیستم و نکات اجرایی آنها اختصاص داده ایم. صفر تا صد اجرای سقف های کوبیاکس و یوبوت را در جلسه اول فیلم آموزشی و طی سه ساعت ” به کمک اسلاید و تصویر، تجارب مدرس، دتایل های اجرایی، نمونه پروژه های اجرا شده مشابه، فایل های اتوکدی و .. ” خواهید آموخت.
به نحوی که تمام ریزه کاری های اجرایی آنها، اعم از شناخت قالب های ماندگار، جانمایی آنها، قالب بندی، آرماتوربندی، ضوابط میلگردگذاری، مختصات نواحی مجوف و نواحی توپور، نواحی بحرانی برای تنش ها و محل بازشوها، جک و مهارها، دتایل های مختلف اتصالات، برش پانچ و کلاف های کمکی مانند حاشیه بازشوها، کلکتورها و … ، کیفیت بتن ریزی و نکات مربوطه، خیز و تغییرشکل و هر آنچه در رابطه با نکات اجرایی سقف های مجوف لازم دارید را یاد خواهید گرفت. این مرحله برای همکارانی که علاوه بر طراحی، نظارت نیز می کنند بسیار جذاب خواهد بود. ضمن آنکه تسلط بر نکات اجرایی برای مهندسین طراح نیز ضروری می باشد.
در فاز بعد ” تئوری سقف های نوین شامل عملکرد سازه ایی آنها، رفتار و ضریب رفتار سازه های دارای سقف مجوف، عوامل موثر و کنترل کننده طراحی، نامعینی، مباحث مربوط به طراحی دیافراگم، جانمایی دیوارهای برشی، شل و مببرین بودن سیستم، اختلاف نظرات مهندسین و ابهامات موجود در این باره، خواست آیین نامه ها و نظام مهندسی از طراح، مشکلات احتمالی و راه حل ها ” تماما بررسی خواهند شد. برای آنکه بر محدودیت های طراحی، ضوابط ویژه آیین نامه ایی و نحوه دفاع از طراحی خود را در کمیسیون کنترل نقشه نظام مهندسی مسلط باشید، این فصل را نیاز خواهید داشت.
در ادامه آموزش، محاسبات دستی مورد نیاز برای مدلسازی سقف های کوبیاکس و یوبوت را انجام داده و نحوه تشخیص جانمایی انواع قالب های ماندگار در پلان سقف را بررسی خواهیم کرد. محل های بحرانی پلان، در برش یکطرفه و دوطرفه را در همین ابتدای پروژه پیش بینی کرده و اصول فنی بسیار مهمی را به شما یاد خواهیم داد. یک پلان مانند پروژه های واقعی و عملی انتخاب نموده و فرض می کنیم برای طراحی سقف مجوف به شما واگذار شده است. اکنون باید شروع به طراحی نموده و تا پایان، یعنی ارائه نقشه های اجرایی، از پس آن بر آیید. همانطور که می بینید، در روندی پروژه محور و کاملا اجرایی، آموزش گام به گام و صفر تا صد پروژه ارائه شده است.
پس از برداشت نتایج مورد نیاز از فایل محاسبات سازه از ایتبس، خروجی ها و نتایج عکس العمل های مربوطه را برای طراحی سقف های مجوف به نرم افزار سیف می فرستیم. قرار است سقف مورد نظر را هم به صورت کوبیاکس و هم به صورت یوبوت طراحی کنیم و تمامی محدودیت ها و مزایای این سیستم ها را ارزیابی کنیم.
نکته مهم آن است که بتوانید سازه هایی که کاندید مناسبی برای این سیستم هستند را شناخته و به کارفرمای خود مشورت فنی بدهید. گاهی ممکن است استفاده از دال های مجوف مقرون به صرفه نبوده و گاهی نیز بهترین انتخاب باشند. جزء به جزء این نکات را در فیلم آموزشی ” به طور مفصل ” ارائه کرده ایم تا بتوانید سیستم های مختلف سازه ایی را از نظر هزینه، محاسبات، حجم مصالح مصرفی، مزایا و معایب با هم مقایسه نموده و تصمیم درست را اتخاذ کنید.
(مشاهده و دانلود این فیلم آموزشی )
پس از باز کردن نرم افزار سیف و وارد کردن اطلاعات فایل محاسبات، مدلسازی سقف های مجوف را برای پروژه تمرینی خود شروع کرده و به صورت گام به گام جلو می روید. آموزش کاملا به زبان ساده بوده و مطمن باشید در روند نرم افزاری نیز هیچ ابهامی برای شما وجود نخواهد داشت. فرض ما این بوده است که شما هیچ گونه اطلاعات نرم افزاری قبلی نداشته و مطالب را به صورت پایه ایی آموزش داده ایم. با این حال بسیاری ترفندها و نکات پیشرفته نرم افزاری و تحلیلی را به زبان ساده خواهید آموخت.
تمام محاسبات قبلی شامل محاسبه سختی، ممان اینرسی، جرم و سطح مقطع قالب های ماندگار که در بخش تئوری انجام داده شد را در این فصل بر روی مدل اعمال می کنید. نیروهای دیافراگم، مقاومت برشی مقطع، ظرفیت های مختلف مقاطع، ضرایب ترک خوردگی و … را که به طور مفصل به صورت دستی و نرم افزاری، بررسی و تشریح نموده بودیم، در بخش سیف بر سیستم مجوف اعمال نموده و نکات جالبی را در این فصل خواهید آموخت. مخصوصا در رابطه با ضرایب ترک خوردگی و معادلسازی سقف های مجوف با دال های معمولی برای معرفی به نرم افزار. نکاتی که بسیاری از همکاران ما متاسفانه رعایت نکرده و دچار اشتباه می شوند!
پس از اتمام مدلسازی، بخش تعاریف مصالح، معرفی بتن و فولاد مصرفی، مقاطع سازه ایی، دال ها و مشخصات اصلاح شده آنها، حالات بارگذاری و ترکیبات بار را به اتمام رسانده و عملیات بارگذاری را انجام خواهیم داد. حال باید طبق آموزش های جلسات قبل، محل های مجوف و توپور سقف یوبوت یا کوبیاکس خود را به نرم افزار سیف معرفی نمونده و ضرایب مربوطه را اعمال کرد. ترفندهایی در این زمینه نیز آموزش داده می شود.
پس از ترسیم نوارهای طراحی که وابسته به دتایل سقف های مجوف، حاوی نکات مهمی می باشد، تنظیمات قبل از تحلیل و مش بندی را به اتمام رسانده و سقف مجوف مدل شده را آنالیز می کنیم.
حالا می توان نتایج تحلیل را به صورت عدد و کانتورهای رنگی دید! آیا فرضیات ما برای جانمایی قالب ها درست بوده است؟ آیا بخش های مختلف سقف ما در برش یکطرفه و دوطرفه پاسخگوی نیروهای وارده بوده اند؟ ستون های میانی و کناری ما چگونه اثر برش پانچ را بر دال مجوف القاء نموده اند و دتایل لازم برای هر حالت چگونه است؟ کدام بخش های مدل سقف نیاز به تغییر دارند؟ کدام قسمت ها را دست بالا فرض کرده ایم و کدام بخش ها ضعیف هستند و نیاز به تقویت دارند؟ وضعیت خیز دهانه ها چگونه است؟ خیز آنی و تغییرشکل های دراز مدت را بررسی کرده اید؟ وضعیت دیافراگم، مسیرهای انتقال انرژی، تارهای لبه ایی و کلکتورها ، اتصالات سقف به دیوارهای برشی و میلگردهای عصایی مربوطه، هر کدام چگونه کنترل می شوند؟ نیازی به اعمال میلگردهای حداقل برش پانچ داریم؟ ضخامت سقف و قالب ها را درست فرض کرده ایم؟!
پاسخ به تمامی این سوالات و انجام همه این کنترل ها و حتی موارد بیشتر، به طور بسیار مفصل در فیلم آموزشی ما ارائه شده است. پس از انجام کنترل های مذکور نیز طبیعتا طراحی خمشی انجام خواهد شد و ابعاد میلگردها، سطح مقطع فولاد لازم در هر نوار، میلگرد مش های بالا و پایین، فواصل آنها، میلگردهای تقویتی و …. استخراج شده و محل هر کدام در نقشه های اجرایی مشخص خواهد شد. چنانچه دتایل مشخصی برای بخش هایی از پلان لازم باشد نیز مجرا بررسی و تشریح خواهد شد. مانند وجود بازشوها، اختلاف ارتفاع و موارد خاص در سقف.
آیا با مشاهده این فیلم ، تمام مطالب را یاد خواهیم گرفت؟ آیا نیاز به مطالعه منابع دیگر هست؟
فیلم آموزش طراحی دال های مجوف کوبیاکس و یوبوت در نرم افزار سیف 2016، بسیار کامل بوده و سعی شده در آن تمام مطالب به صورت گام به گام ارائه شود. قطعا این فیلم یک منبع جامع و کامل بوده و از نظر آموزش، شما به هیچ منبع دیگر احتیاج نخواهید داشت. فقط تمرین و تمرین مطالب گفته شده در فیلم!
پس از مشاهده فیلم آموزش طراحی دال های مجوف شما قطعا می توانید:
در پایان انتظار می رود شما بتوانید به راحتی پروژه های مربوط به دال های مجوف مختلف را تحلیل و طراحی و کنترل نموده و جهت اجرا یا کنترل، به نظام مهندسی و کارفرما ارائه کنید. ضمن آنکه اطلاعات جامعی از نحوه اجرا، نظارت، مسائل کارگاهی و اجرایی کسب نموده اید…
فیلم آموزش طراحی دال های مجوف برای چه افرادی مناسب است؟
از آنجا که این محصول آموزشی، بسیار کاربردی، گام به گام و به زبان ساده می باشد و صفر تاصد آموزش طراحی سقف های کوبیاکس و یوبوت را پوشش میدهد، برای تمام افرادی که می خواهند این سیستم را یک بار برای همیشه، به صورت حرفه ایی یاد بگیرند و از منافع فراوان و فرصت های شغلی آن بهره مند شده و چند قدم جلوتر از دیگران باشند، توصیه می شود.
(مشاهده و دانلود این فیلم آموزشی )
چنانچه در مرحله خرید، دانلود و یا حین مطالعه محصول، ابهام و یا سوالی داشته باشیم چگونه ما را حمایت خواهید کرد؟
پشتیبانی لرن سیویل همواره در خدمت شما بوده و به شما مشاوره خواهند داد. پشتیبانی فوق العاده این سایت، از ویژگی های منحصر بفرد آن است. ضمنا شما با عضویت در گروه تلگرام لرن سیویل با هزاران نفر از همکاران خود در ارتباط بوده و در فضای مجازی نیز با شما همراه خواهیم بود. شماره تماس های ۰۹۱۸۵۸۸۶۰۵۷ – ۰۹۱۸۹۴۴۳۷۰۹ برای راهنمایی و پشتیبانی در دسترس شما هستند.
آیا تخفیفی هم برای مشتریان در نظر دارید؟
بله. در اولین خرید ، یک کد تخفیف، همراه محصول خریداری شده دریافت می کنید که می توانید در خریدهای بعدی از آن استفاده نمایید. هر چند، با توجه به استراتژی سایت، مبنی بر ارائه محصولات با کمترین قیمت ممکن، قیمتی که بر روی محصولات گذاشته می شود، بسیار کمتر از ارزش محتوا و نیز نمونه های مشابه هستند.
درباره نویسنده و مدرس فیلم آموزش طراحی دال های مجوف :
مهندس فرزاد چمن آرا – طراح سازه و معماری – 10 سال سابقه طراحی و کار در شرکت های مشاور و همکاری با دفتر فنی ادارات دولتی و ارگان های نظامی – طراحی بیش از ۱۵۰۰ پروژه سازه بتنی با انواع سیستم ها در نقاط مختلف ایران – طراحی بیش از ۸۰۰ سازه فولادی با سیستم های مختلف – نویسنده و مدرس دانشگاه – سابقه تدریس در آموزشگاه های معتبر خصوصی و دولتی – طراحی بیش از ۱۰۰۰ پروژه معماری و اجرای سازه های ساختمانی متعدد- مدرس نرم افزارهای مهندسی عمران و معماری در سایت لرن سیویل و تولید 21 فیلم آموزشی بی نظیر در این سایت.
کلام آخر :
همکار عزیزم، اگر واقعا به دنبال یک منبع آموزشی بسیار جامع و کاربردی هستید که با کمترین هزینه و به بهترین نحو ممکن، روش دقیق و اصولی طراحی دال های مجوف را بیاموزید، این فیلم آموزشی که هم اکنون پیش روی شماست بهترین گزینه ممکن خواهد بود. در این موضوع شک نکنید. این یک ادعای بدون پشتوانه یا پیام تبلیغاتی نیست. مطمن هستیم نظر شما هم در پایان مشاهده این فیلم آموزشی همچنین خواهد بود. پس لازم است که ابتدا این محصول را تهیه نموده و گام به گام با فیلم آموزشی پیش روید.
خلاصه آنکه شما با دیدن این فیلم آموزشی، سیر تا پیاز طراحی سقف های مجوف کوبیاکس و یوبوت را خواهید آموخت. ” صفر تا صد نکات محاسباتی، ضوابط آیین نامه ایی، مسائل و ترفندهای نرم افزاری، نکات اجرایی، تئوری و مباحث فنی مربوطه ” تماما به صورت کاربردی، عملی و پروژه محور، و البته به زبان ساده ارائه شده است. به نحوی که در پایان نیازی به شرکت در هیچ دوره یا کلاس آموزشی در این باره نخواهید داشت.
مطمئن هستیم دوستانی که این محصول آموزشی را تهیه کرده اند، این موضوع را تایید می کنند که هیچ محصول آموزشی تا به امروز، در رابطه با طراحی دال های مجوف کوبیاکس و یوبوت “به اندازه این فیلم آموزشی از تیم لرن سیویل” کامل، جامع و موثر نبوده است. انشاله که شما نیز بزودی، با مشاهده فیلم آموزشی، این موضوع را تایید خواهید کرد.
(مشاهده و دانلود این فیلم آموزشی )
با تشکر.
09185886057 – 09189443709 پشتیبانی سایت لرن سیویل
درباره فرزاد چمن آرا
"متخصص طراحی سازه های ساختمانی، صنعتی و نظامی" سوابق : مدیر سایت لرن سیویل، نویسنده کتب دانشگاهی و مهندسی، مدرس دانشگاه و آموزشگاه های معتبر،طراحی معماری بیش از 1500 پروژه، طراح و محاسب سازه 3000 پروژه بتنی، فولادی، سوله و... با انواع کاربری ها،ناظر و مجری پروژه های متعدد، مدرس 21 فیلم آموزشی جامع در حوزه نرم افزارهای مهندسی عمران و معماری، همکاری مستمر با دفاتر فنی و شرکت های مشاور معتبر ایران و اقلیم کردستان و ...
نوشتههای بیشتر از فرزاد چمن آرا
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.