نحوه ساخت ترکیبات بارگذاری سازه | فیلم آموزشی طبق آخرین تغییرات مقررات ملی
ترکیبات بارگذاری سازه بتنی و فولادی | برای مناطق با خطر زلزله خیزی خیلی زیاد A=0.35 در ACI2014 + آموزش کامل اعمال زلزله قائم (در سه قسمت) :
همکاران عزیز همانطور که می دانید، قبلا دو قسمت از فیلم آموزش ساخت ترکیبات بارگذاری سازه بتنی و فولادی را تقدیمتان نمودیم. (چنانچه این دو قسمت را تا کنون ندیده اید، نگران نباشد! در ادامه مطلب لینک این دو بخش هم ارائه شده است) . در بخش های قبلی، برای سازه های بتنی در مناطق با خطر زلزله خیزی کم – متوسط و زیاد، (A<0.35) نحوه ساخت ترکیبات بارگذاری سازه را بسیار کامل و به زبان ساده توضیح دادیم. در فیلم آموزشی این پست، می توانید نحوه ساخت ترکیبات بارگذاری سازه برای مناطق با خطر زلزله خیزی خیلی زیاد، (A=0.35) یعنی شهرهایی مانند تهران را به طور کامل یاد خواهیم گرفت.
محتوای این ورکشاپ:
قطعا شما با مشاهده این سه قسمت، دیگر مشکلی برای ساخت و ایجاد ترکیبات بارگذاری سازه بتنی و فولادی نخواهید داشت. قسمت سوم این مجموعه جالب، در بیست دقیقه و با حجم دانلود ۱۷ مگابایت، علاوه بر آموزش ساخت ترکیبات بارگذاری سازه، بحث زلزله قائم را نیز به طور مفصل تشریح می کند. اینکه اصلا زلزله قائم چه تعریفی داشته و در آیین نامه چگونه با آن برخورد شده است و اینکه در نرم افزار چگونه باید زلزله قائم را تعریف و در ترکیبات بارگذاری سازه اعمال کرد. حتی برای سایر نواحی لرزه خیزی نیز زلزله قائم بررسی شده و نحوه بارگذاری زلزله قائم روی سازه به صورت عملی ارائه شده است.
همانطور که می دانید، اعمال زلزله قائم در نواحی با خطر زلزله خیزی خیلی زیاد، اهمیت بیشتری داشته و نکات خاصی را باید برای این نواحی در نظر گرفت. ما در این فیلم، به صورت عملی و پروژه محور، زلزله قائم را تعریف کرده و پس از بارگذاری سازه برای این موضوع، نحوه نوشتن ترکیبات بارگذاری مرتبط با آن را تشریح نموده ایم. خلاصه باید بگوییم که با دیدن این فیلم، علاوه بر یادگیری نحوه ساخت ترکیبات بارگذاری سازه، مباحث مربوط به زلزله قائم را نیز به طور کامل یاد خواهید گرفت.
همچنین باید عرض کنم که در این فیلم، نحوه اعمال ضریب نامعینی سازه در ایتبس، تاثیر این ضریب بر ترکیبات بارگذاری سازه بتنی و فولادی و نکات مربوطه تشریح شده است.
دانلود و مشاهده فیلم آموزش ترکیبات بارگذاری سازه :
برای مشاهده فیلم آموزش ساخت ترکیبات بارگذاری سازه بتنی و فولادی در مناطق با خطر زلزله خیزی خیلی زیاد روی پرده زیر کلیک کنید. لینک دانلود فیلم هم در ادامه مطلب تقدیم می گردد.
دانلود فیلم ترکیبات بارگذاری سازههمکاران عزیز، همانطور که عرض کردیم، شما می توانید به دو قسمت قبلی این ورکشاپ جذاب دسترسی داشته باشید. کافیست روی لینک های زیر کلیک فرمایید:
مشاهده قسمت اول فیلم آموزش ساخت ترکیبات بارگذاری سازه مشاهده قسمت دوم فیلم اموزش ساخت ترکیبات بارگذاری سازه مشاهده ویدئوهای آموزشی بیشتردرباره فرزاد چمن آرا
"متخصص طراحی سازه های ساختمانی، صنعتی و نظامی" سوابق : مدیر سایت لرن سیویل، نویسنده کتب دانشگاهی و مهندسی، مدرس دانشگاه و آموزشگاه های معتبر،طراحی معماری بیش از 1500 پروژه، طراح و محاسب سازه 3000 پروژه بتنی، فولادی، سوله و... با انواع کاربری ها،ناظر و مجری پروژه های متعدد، مدرس 21 فیلم آموزشی جامع در حوزه نرم افزارهای مهندسی عمران و معماری، همکاری مستمر با دفاتر فنی و شرکت های مشاور معتبر ایران و اقلیم کردستان و ...
نوشتههای بیشتر از فرزاد چمن آرا3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
سلام. ممنون از اقای مهندس چمن ارا بابت مطالب ارزشمندشون..
منم ترکیب های فولادی رو پیدا نمیکنم
و اینکه اگه تحلیل ما طیفی باشه ترکیب بارها چجوری نوشته میشه؟
سلام تو ویدیو گفتید که ترکیب بار برا سازه فولادی رو هم آموزش میدید ؟! که انگار وقت نشده خواهشا اونم درست کنید ترکیب بارهای سیف و کنترل زیر پی رو هم بزارید
بتنی خیلی عالی بود
فقط EV در لود پترن از چه نوع باری بود تو آموزش بهش اشاره نکردید!
و در قسمت آخر مربوط به بارگذاری برای زلزله خیزی 0.35 گفتید که 1.2 رو به 1.41 تغییر بدیم این درحالتیه که سازه مسکونی باشه درسته اگر اهمیت سازه تغییر کنه اون ضریب بار مرده هم تغییر میکنه درسته ؟
بسیار مفید بود.
ممنون از زحمات شما در تهیه کلیپ های آموزشی